FREE DOMESTIC SHIPPING FOR ORDERS OVER $150

Interview med HABROK CEO

, by Sal Sandal, 2 min reading time

Hvor længe har Habrok
lavet gis?

Min oldefar begyndte at fremstille fodbolde til den britiske kolonist i Sydasien (det nuværende Pakistan og Indien) og andre sportsartikler i begyndelsen af ​​1900-tallet. Takket være rigelig bomuldsproduktion er tekstilindustrien eksploderet i Pakistan i løbet af de sidste tyve eller tredive år. Gi-produktionen er flyttet væk fra Kina og Brasilien til Pakistan, og vores familie var blandt de første til at producere jiu-jitsu gis i Pakistan for mange år siden.

Du havde før nævnt din historie om at komme til USA. Har du noget imod at dele det med vores læsere?

Jeg er overbevist om, at den amerikanske drøm stadig lever i høj grad for dem, der er villige til at bøje sig ned og gribe den. Hvis du kan drømme det, kan du leve det. Det har jeg altid troet på. Habrok repræsenterer den drøm, den passion og ambition. Da min familie migrerede hertil tilbage i 1999, havde vi kun $100 til vores navn og boede i et bilværksted med en familie på fem i Californien, to forældre og to brødre. Habrok repræsenterer meget mere end et brand for mig og min familie. Da jeg voksede op, har jeg altid beundret succesfulde mærker som Nike og Adidas. Historierne bag, hvordan de startede, er meget inspirerende. Jeg skriver min egen historie nu. Hvem ved? En dag håber jeg, at du vil interviewe en anden iværksætter, der blev inspireret af vores historie.

Hvorfor besluttede du dig for at
starte en amerikansk operation?

Jamen, jeg tilbragte hele min barndom indtil jeg var 17 år i Pakistan. Jeg voksede op i en familie af producenter af sportsudstyr. Min far selv brugte hele sit liv, jeg tror, ​​han begyndte at arbejde på sin fars fabrik i en alder af 14, hvor han lærte virksomhedens håndværk. Jeg brugte mine aftener og fridage fra skolen på hans kontor til at lære og observere ham på hans fabrik. Jeg har altid undret mig over, da jeg voksede op, hvorfor eller hvorfor ingen nogensinde starter deres eget brand i andre lande. Når du vokser op med alle de forskellige mærker, der bliver fremstillet, er du noget infunderet og forelsket i dem. Så efter at have tilbragt over 18 år i USA, synes jeg, det var på tide at udleve min barndomsdrøm og lancere vores eget brand. Jeg vidste lige der og da, at hvis ikke nu, så aldrig. Så i marts 2016 begyndte vi at planlægge rødderne til Habrok Inc. Endelig, i marts 2017 lancerede vi vores brand.

Hvad er dine planer og mål for Habrok fremover?

Vores mål er at blive ved med at tjene jiu-jitsu-fællesskabet med kvalitetsprodukter og -design. Vi har nogle rigtig fede ting undervejs, som vi er begejstrede for i 2018. Vi startede som et jiu-jitsu brand, men vi planlægger at udvide vores omfang til MMA og fitnesstøj i de kommende år.

Tags

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account