BUY ONE GET ONE FREE SALE - STRIKING GEAR ONLY

FREE DOMESTIC SHIPPING FOR ORDERS OVER $150

Habrok BJJ GI Review | Female Cut - Habrok

Habrok BJJ GI Beoordeling | Vrouwelijke snit

, door Sal Sandal, 4 min lezen

Deze gi houdt het simpel, houdt de franje tot een minimum beperkt en houdt vast aan basis roze details (hoewel er is ook een optie voor paars). Momenteel is deze gi alleen verkrijgbaar in het wit, en hoewel hij er geweldig uitziet, zou ik in de toekomst graag een blauw-zwarte optie zien. Het materiaal is een beetje stijf en vooral de broek voelt bijna papierachtig aan, maar ik neem aan dat dit met het dragen zal veranderen. Ik kreeg niet de indruk dat ze ondanks het super lichtgewicht gevoel van de gi te gemakkelijk te scheuren zouden zijn. Ik was blij om een ​​zijdeachtige 'rashguard'-laag rond de binnenkant van de schouder te zien, wat het zeker comfortabeler zou maken voor atleten die liever tanktops of sportbeha's dragen  onder hun gis.

Ik vind het heel, heel erg leuk hoe deze gi bij me past. Het voelt helemaal niet omvangrijk, maar het voelt me ​​ook niet beperkt. De ijdele kant van mij was ook blij met hoe het er vanaf de zijkant uitziet. Ik heb een grote buste, dus ik heb min of meer geaccepteerd dat de meeste gi's me zwaarder zullen laten lijken dan ik ben, maar deze verraste me met een strakkere pasvorm die er bijna op maat uitzag voor mijn lichaamstype. Ik kan niet met zekerheid zeggen of andere vrouwen dezelfde ervaring hebben, maar ik ben er erg blij mee.

Omdat ik geen andere vrouwelijke bjj-atleten had gezien die Habrok-gi's droegen, was ik een beetje bang dat de broek meer zou passen alsof hij voor mannen was ontworpen. Ik was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat de broek, net als de jas, zeker met de vrouwelijke vorm in gedachten was. Ze komen tot de perfecte plek op mijn middel, en ik heb niet het gevoel dat ik me zorgen hoef te maken dat ik mijn teamgenoten per ongeluk belazerd.

Ik heb deze gi een paar maanden naar de les gedragen om de duurzaamheid en het gevoel te testen. Ik was een beetje bang dat de broek het niet zou houden, maar ze vertoonden geen duidelijke tekenen van slijtage. De "op maat gemaakte" pasvorm die ik hierboven noemde belemmerde mijn beweging helemaal niet, en ik kon elke techniek die ik wilde zonder problemen uitvoeren.

Ik ontdekte ook dat deze lichtgewicht gi geweldig was voor trainingen in warme en vochtige omgevingen. Het grootste deel van mijn training met deze gi vond plaats in een sportschool zonder airconditioning tijdens een zwoele zomer, en hoewel geen gi noodzakelijkerwijs comfortabel is als je een intensieve training doet in dat soort hitte, is deze gi was lang niet zo zwaar als mijn teamgenoten'. Het werd uiteindelijk mijn favoriete gi als ik wist dat het superheet weer zou worden.

De felroze details leken een beetje te vervagen sinds ik de gi voor het eerst uit de doos haalde, maar niets meer dan ik zou verwachten na maanden van dragen en wassen. Ik kon geen draden vinden die los waren geraakt en geen van de patches die erop waren genaaid, zag eruit alsof ze eraf zouden gaan.

Het enige echte probleem dat ik met deze gi had, is hetzelfde als met alle andere witte gi's: hij wordt snel vuil. De dagen dat ik niet de kans kreeg om mijn make-up eraf te halen voor de training waren duidelijk, en de revers is licht bevlekt door de pogingen van mijn teamgenoten om me te verstikken. Er zijn ook een paar milde vlekken op de achterkant van de kraag waar mijn geverfde haar zijn stempel op heeft gedrukt. Nogmaals, niets van dit alles is onverwacht, maar aangezien Habrok deze gi momenteel alleen in het wit aanbiedt, denk ik dat een zwart model gunstig zou zijn voor vrouwen die niet willen dat hun schoonheidsgewoonten hun gi's verkleuren.

Afsluitende gedachten

Ik zou deze gi openlijk en enthousiast aanbevelen aan elke vrouwelijke jiu-jitsu-beoefenaar. Voor $105 is het een geweldig product voor de prijs, en het heeft me echt overtuigd door het feit dat het eigenlijk past alsof het ontworpen is voor het lichaam van een vrouw .Hoewel het lichtgewicht is, heeft de duurzaamheid me nog niet in de steek gelaten, en het feit dat het een witte gi is en daarom vlekken aantrekt, kan gemakkelijk over het hoofd worden gezien ten gunste van alle dingen die ik er leuk aan vind. om het voor jezelf te kopen of om Habrok's andere gi's te bekijken.

 

https://gireviews.net/gi-review-preview-habrok-tatica-leve-womens-gi/

.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Blog posts

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.