FREE DOMESTIC SHIPPING FOR ORDERS OVER $150

HABROK BJJ GI REVIEW - Habrok

HABROK BJJ GI BEOORDELING

, door Sal Sandal, 1 min lezen

Habrok probeert de gi-markt te veroveren door hun productaanbod toe te voegen aan de toch al enorme markt voor uitrusting die beschikbaar is voor jiu jitsu-beoefenaars. Ze hebben vertrouwen in hun productlijnen en hebben hun recente release, de Habrok Tatica 2.0, ter beoordeling ingediend. Ik heb deze gi meer dan drie maanden gedragen om de kwaliteit, levensduur en rolprestaties te bepalen, bekijk mijn recensie.

Onthullingen

Deze Gi is mij gratis ter beoordeling toegezonden (via gireviews.net). Ik heb nog nooit met of voor Habrok gewerkt.

Inleiding

Ik heb tientallen gi's beoordeeld. Er is veel voor nodig om indruk op me te maken, aangezien de meeste van deze producten door dezelfde handen in dezelfde Pakistaanse fabrieken worden gemaakt. Ik kijk naar factoren zoals pasvorm, ongebruikelijke ontwerppunten, stofkwaliteit en andere specifieke kenmerken om te bepalen of ik een gi leuk vind of niet. Een gi kan perfect goed zijn en toch geen indruk op me maken...

Habrok noemt zichzelf een ander soort merk. 4 generaties gi-makers. Vernieuwend. Ze zijn trots op hun werk en dat is te zien.

De Habrok Tatica 2.0 had een aantal indrukwekkende eigenschappen. De pasvorm is goed, de look is scherp en de stof is het sterke punt van deze gi.

https://gireviews.net/will-will-habrok-habrok-sports-tatica-2-0-review/

 

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Blog posts

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.