FREE DOMESTIC SHIPPING FOR ORDERS OVER $150

Interview met HABROK CEO

, door Sal Sandal, 2 min lezen

Hoe lang maakt Habrok
al gis?

Mijn overgrootvader begon begin 1900 met het vervaardigen van voetballen voor de Britse kolonist in Zuid-Azië (het huidige Pakistan en India) en andere sportartikelen. Dankzij de overvloedige katoenproductie is de textielindustrie in Pakistan de afgelopen twintig of dertig jaar geëxplodeerd. De productie van Gi's is verschoven van China en Brazilië naar Pakistan, en onze familie was vele jaren geleden een van de eersten die jiu-jitsu gi's produceerde in Pakistan.

Je had me eerder verteld over je verhaal over je komst naar de Verenigde Staten. Zou je dat met onze lezers willen delen?

Ik ben er vast van overtuigd dat de Amerikaanse droom nog steeds springlevend is voor degenen die bereid zijn te bukken en hem te grijpen. Als je het kunt dromen, kun je het leven. Daar heb ik altijd in geloofd. Habrok staat voor die droom, die passie en ambitie. Toen mijn familie hier in 1999 migreerde, hadden we slechts $ 100 op onze naam staan ​​en woonden we in een autogarage met een gezin van vijf in Californië, twee ouders en twee broers. Habrok vertegenwoordigt veel meer dan een merk voor mij en mijn familie. Toen ik opgroeide, bewonderde ik altijd succesvolle merken als Nike en Adidas. De verhalen achter hoe ze begonnen zijn erg inspirerend. Ik schrijf nu mijn eigen verhaal. Wie weet? Ik hoop dat je op een dag een andere ondernemer zult interviewen die geïnspireerd is door ons verhaal.

Waarom besloot je
een operatie in de VS te starten?

Nou, ik heb mijn hele jeugd tot mijn 17e in Pakistan doorgebracht. Ik ben opgegroeid in een familie van fabrikanten van sportartikelen. Mijn vader heeft zelf zijn hele leven doorgebracht, ik denk dat hij op 14-jarige leeftijd in de fabriek van zijn vader begon te werken en het ambacht van het bedrijf leerde. Ik bracht mijn avonden en vrije dagen van school door op zijn kantoor om hem in zijn fabriek te leren en te observeren. Ik heb me altijd afgevraagd waarom of hoe komt het dat niemand ooit een eigen merk in andere landen begint. Als je opgroeit met alle verschillende merken die worden vervaardigd, ben je er enigszins doordrenkt en verliefd op. Dus na meer dan 18 jaar in de VS te hebben gewoond, denk ik dat het tijd werd om mijn kinderdroom waar te maken en ons eigen merk te lanceren. Ik wist meteen dat als niet nu, dan nooit. Dus in maart 2016 zijn we begonnen met het plannen van de wortels van Habrok Inc. Ten slotte hebben we in maart 2017 ons merk gelanceerd.

Wat zijn uw plannen en doelen voor Habrok?

Onze doelen zijn om de jiu-jitsu-gemeenschap te blijven dienen met kwaliteitsproducten en ontwerpen. We hebben een aantal echt coole dingen in de maak waar we in 2018 enthousiast over zijn. We zijn begonnen als een jiu-jitsu-merk, maar we zijn van plan om onze scope de komende jaren uit te breiden naar MMA- en fitnesskleding.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Blog posts

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.