HABROK BJJ GI BEOORDELING

Habrok probeert de gi-markt te veroveren door hun productaanbod toe te voegen aan de toch al enorme markt voor uitrusting die beschikbaar is voor jiu jitsu-beoefenaars. Ze hebben vertrouwen in hun productlijnen en hebben hun recente release, de Habrok Tatica 2.0, ter beoordeling ingediend. Ik heb deze gi meer dan drie maanden gedragen om de kwaliteit, levensduur en rolprestaties te bepalen, bekijk mijn recensie.

Onthullingen

Deze Gi is mij gratis ter beoordeling toegezonden (via gireviews.net). Ik heb nog nooit met of voor Habrok gewerkt.

Inleiding

Ik heb tientallen gi's beoordeeld. Er is veel voor nodig om indruk op me te maken, aangezien de meeste van deze producten door dezelfde handen in dezelfde Pakistaanse fabrieken worden gemaakt. Ik kijk naar factoren zoals pasvorm, ongebruikelijke ontwerppunten, stofkwaliteit en andere specifieke kenmerken om te bepalen of ik een gi leuk vind of niet. Een gi kan perfect goed zijn en toch geen indruk op me maken...

Habrok noemt zichzelf een ander soort merk. 4 generaties gi-makers. Vernieuwend. Ze zijn trots op hun werk en dat is te zien.

De Habrok Tatica 2.0 had een aantal indrukwekkende eigenschappen. De pasvorm is goed, de look is scherp en de stof is het sterke punt van deze gi.

https://gireviews.net/will-will-habrok-habrok-sports-tatica-2-0-review/

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post