HABROK BJJ GI RECENSION

Habrok försöker ta gi-marknaden med storm och lägger till sitt produktutbud till den redan enorma utrustningsmarknaden som är tillgänglig för jiu jitsu-utövare. De är säkra på sina produktlinjer och skickade in sin senaste release, Habrok Tatica 2.0 för granskning. Jag bar den här givan i över 3 månader för att avgöra dess kvalitet, livslängd och rullande prestanda, kolla in min recension.

Upplysningar

Denna Gi skickades till mig utan kostnad (via gireviews.net) för granskning. Jag har aldrig arbetat med eller för Habrok.

Introduktion

Jag har granskat dussintals gis. Det krävs mycket för att imponera på mig eftersom de flesta av dessa produkter tillverkas av samma händer i samma pakistanska fabriker. Jag tittar på faktorer som passform, ovanliga designpunkter, tygkvalitet och andra specifika egenskaper för att avgöra om jag gillar en gi eller inte. En gi kan vara perfekt och ändå inte imponera på mig...

Habrok framhåller sig själv som ett annat slags varumärke. 4 generationer gi-tillverkare. Innovativt. De är stolta över sitt arbete, och det märks.

Habrok Tatica 2.0 hade några imponerande funktioner. Passformen är anständig, utseendet är skarpt och tyget är denna gis starka sida.

https://gireviews.net/will-will-habrok-habrok-sports-tatica-2-0-review/

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post