FREE DOMESTIC SHIPPING FOR ORDERS OVER $150

Habrok BJJ GI Review | Female Cut - Habrok

Habrok BJJ GI anmeldelse | Kvinde snit

, by Sal Sandal, 4 min reading time

Denne GI holder det simpelt, holder dikkedarerne på et minimum og holder sig til grundlæggende lyserøde detaljer (selvom der er også mulighed for lilla). I øjeblikket kommer denne gi kun i hvid, og selvom den ser godt ud, ville jeg elske at se en blå og sort mulighed i fremtiden. Materialet er lidt stift, og især bukserne føles næsten papiragtige, men jeg går ud fra, at det vil ændre sig med slid. Jeg fik ikke indtryk af, at de ville være for nemme at rive på trods af gi'ens superlette fornemmelse. Jeg var glad for at se et silkeagtigt "rashguard"-lag rundt om det indvendige skulderområde, som helt sikkert ville gøre tingene mere behagelige for atleter, der foretrækker at bære tanktop eller sports-bh'er  under deres gis.

Jeg kan virkelig, virkelig godt lide, hvordan denne GI passer til mig. Det føles slet ikke omfangsrigt, men det får mig heller ikke til at føle mig begrænset. Den forfængelige side af mig var også glad for, hvordan det ser ud fra siden. Jeg har en stor barm, så jeg har stort set accepteret, at de fleste gis kommer til at få mig til at se tungere ud, end jeg er, men denne overraskede mig med en slankere pasform, der næsten så skræddersyet til min kropstype. Jeg kan ikke med sikkerhed sige, om andre kvinder måske har den samme oplevelse, men jeg er meget tilfreds med det.

Fordi jeg ikke havde set nogen andre kvindelige bjj-atleter iført Habrok gis, var jeg lidt bekymret for, at bukserne ville passe mere, som de var designet til mænd. Jeg blev glædeligt overrasket over at finde ud af, at ligesom jakken, var bukserne bestemt med den kvindelige form i tankerne. De kommer op til det perfekte sted på min talje, og jeg føler ikke, at jeg skal bekymre mig om, at mine holdkammerater ved et uheld kommer i luften.

Jeg bar denne gi til undervisning i løbet af et par måneder for at teste dens holdbarhed og følelse. Jeg var lidt bekymret for, at bukserne ikke ville holde, men de viste ingen tydelige tegn på slid. Den "skræddersyede" pasform, som jeg nævnte ovenfor hindrede overhovedet ikke min bevægelse, og jeg var i stand til at udføre enhver teknik, som jeg ville, uden problemer.

Jeg opdagede også, at denne lette gi var fantastisk til træning i varme og fugtige omgivelser. Det meste af min træning med denne gi'er foregik i et fitnesscenter uden aircondition i en fugtig sommer, og selvom ingen gi'er nødvendigvis er komfortabel når du træner intenst i den slags varme, er denne gi var ikke nær så tung som mine holdkammeraters. Det endte med at blive min foretrukne gi, når jeg vidste, at vejret ville blive super varmt.

De lyse lyserøde detaljer så ud til at falme en lille smule, siden jeg første gang tog gi'en ud af æsken, men intet overstiger, hvad jeg ville forvente efter måneders brug og vask. Jeg kunne ikke finde nogen tråde, der var løsnet, og ingen af ​​de lapper, der blev syet på, så ud til at komme af.

Det eneste reelle problem, jeg havde med denne gi'er, er det samme, som jeg har med alle andre hvide gi'er: den bliver hurtigt beskidt. De dage, jeg ikke fik chancen for at tage min makeup af før træning, var tydelige, og reversen er lidt plettet af mine holdkammeraters forsøg på at kvæle mig. Der er også et par milde pletter på bagsiden af ​​kraven, hvorfra mit farvede hår satte sit præg. Igen, intet af dette er uventet, men i betragtning af at Habrok i øjeblikket kun tilbyder denne gi i hvid, tror jeg, at det ville være gavnligt at komme ud med en sort model for kvinder, der ikke ønsker, at deres skønhedsvaner misfarver deres gis.

Afsluttende tanker

Jeg vil åbent og entusiastisk anbefale denne gi til enhver kvindelig jiu-jitsu-udøver. Til $105 er det et godt produkt til prisen, og det vandt mig virkelig med det faktum, at det faktisk passer, som om det var designet til en kvindes krop .Selvom den er let, har dens holdbarhed ikke svigtet mig endnu, og det faktum, at det er en hvid gi og derfor tiltrækker pletter, kan nemt overses til fordel for alle de ting, jeg godt kan lide ved den, hvis du gerne vil at købe det til dig selv eller se Habroks andre gis.

 

https://gireviews.net/gi-review-preview-habrok-tatica-leve-womens-gi/

.

Tags

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account