FREE DOMESTIC SHIPPING FOR ORDERS OVER $150

HABROK BJJ GI REVIEW - Habrok

HABROK BJJ GI ANMELDELSE

, by Sal Sandal, 1 min reading time

Habrok forsøger at tage gi-markedet med storm ved at tilføje deres produktudbud til det allerede enorme gearmarked, der er tilgængeligt for jiu jitsu-udøvere. De er sikre på deres produktlinjer og indsendte deres seneste udgivelse, Habrok Tatica 2.0 til gennemgang. Jeg bar denne gi i over 3 måneder for at bestemme dens kvalitet, levetid og rullende ydeevne, tjek min anmeldelse.

Oplysninger

Denne Gi blev sendt til mig gratis (via gireviews.net) til gennemgang. Jeg har aldrig arbejdet med eller for Habrok.

Introduktion

Jeg har gennemgået dusinvis af gis. Det kræver meget at imponere mig, da de fleste af disse produkter er lavet af de samme hænder på de samme pakistanske fabrikker. Jeg ser på faktorer som pasform, usædvanlige designpunkter, stofkvalitet og andre specifikke funktioner for at afgøre, om jeg kan lide en gi. En gi kan være helt god og stadig ikke imponere mig...

Habrok fremhæver sig selv som et anderledes mærke. 4 generationer af gi-magere. Innovativ. De sætter en ære i deres arbejde, og det kan ses.

Habrok Tatica 2.0 havde nogle imponerende funktioner. Pasformen er anstændig, udseendet er skarpt, og stoffet er denne gi's stærke side.

https://gireviews.net/will-will-habrok-habrok-sports-tatica-2-0-review/

 

Tags

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account