FREE DOMESTIC SHIPPING FOR ORDERS OVER $150

Welcome Calvin Kattar to Habrok Team - Habrok

Welkom Calvin Kattar bij Habrok Team

, door Sal Sandal, 1 min lezen

We zijn verheugd de ondertekening aan te kondigen van een van de meest elite vechters in mixed martial arts vandaag, UFC-ster, Calvin Kattar. 'The Boston Finisher' viel ons al vroeg in zijn UFC-carrière op, met een perfecte bokstechniek en de bereidheid om zijn stijl aan te passen aan zijn tegenstander.

Hier bij Habrok geloven we dat aanpassing en het volgen van je intuïtie, zelfs op de grote momenten, een essentieel onderdeel van het leven is. Kattars omhelzing van de sleur, van de 'ik zal tegen iedereen vechten'-mentaliteit, heeft hem tot een fantastische toevoeging aan het Habrok-team gemaakt. Deze toekomstige kampioen MMA-uitrusting van hoog niveau voorzien van trainingsapparatuur op de markt, is een zaak van grote trots voor ons.

De basisprincipes van boksen, een prik, een 1-2, een loodhaak aan de lever, zijn al honderden jaren de basis van de sport. Boksers in de boksring leveren scherpe en goed gestructureerde stoten die de verdediging en het uithoudingsvermogen behouden en snelheid en kracht leveren. Toen mixed martial arts begin jaren 90 ontstond, was deze scherpe techniek nergens te bekennen.

Samenwerken met een vechter als Calvin, is een van onze meest trotse mijlpalen bij het bedrijf, we denken dat we hem alles kunnen bieden wat hij nodig heeft om het toppunt van te bereiken. We wensen hem veel succes in zijn aanstaande gevecht met Max Holloway en kunnen niet wacht om te zien wat voor spannende dingen hij in 2021 voor ons in petto heeft.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Blog posts

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.