BUY ONE GET ONE FREE - STRIKING GEAR ONLY

FREE DOMESTIC SHIPPING FOR ORDERS OVER $150

HABROK BJJ GI REVIEW - Habrok

HABROK BJJ GI ANMELDELSE

, by Sal Sandal, 1 min reading time

Habrok prøver å ta gi-markedet med storm og legger produkttilbudet sitt til det allerede enorme utstyrsmarkedet som er tilgjengelig for jiu jitsu-utøvere. De er sikre på produktlinjene sine og sendte inn sin nylige utgivelse, Habrok Tatica 2.0 for gjennomgang. Jeg brukte denne gi-en i over 3 måneder for å fastslå kvaliteten, levetiden og rullende ytelsen, sjekk ut anmeldelsen min.

Bekjentgjørelser

Denne Gi ble sendt til meg gratis (via gireviews.net) for vurdering. Jeg har aldri jobbet med eller for Habrok.

Innledning

Jeg har gjennomgått dusinvis av gis. Det skal mye til for å imponere meg ettersom de fleste av disse produktene er laget av de samme hendene i de samme pakistanske fabrikkene. Jeg ser på faktorer som passform, uvanlige designpunkter, stoffkvalitet og andre spesifikke funksjoner for å finne ut om jeg liker en gi eller ikke. En gi kan være helt bra og likevel ikke imponere meg...

Habrok fremholder seg selv som en annen type merkevare. 4 generasjoner gi-produsenter. Nyskapende. De er stolte av arbeidet sitt, og det viser.

Habrok Tatica 2.0 hadde noen imponerende funksjoner. Passformen er grei, utseendet er skarpt, og stoffet er denne gi-ens sterke side.

https://gireviews.net/will-will-habrok-habrok-sports-tatica-2-0-review/

 

Tags

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account