FREE DOMESTIC SHIPPING FOR ORDERS OVER $150

Bytte og retur

USA

Bestillinger plassert på habroksports.com behandles mandag – fredag ​​9.00 til 17.00 CST (unntatt store helligdager) og sendes innen 72 timer fra bestillingen er plassert, i påvente av betalingsautorisasjon og bekreftelse. Vi sender til alle 50 delstater via FedEx og USPS.

Internasjonal

Bestillinger plassert på habroksports.com behandles mandag – fredag ​​9.00 til 17.00 CST (unntatt store helligdager) og sendes innen 1 til 2 virkedager fra bestillingen er plassert. Vi sender internasjonalt via FedEx. Kunden er ansvarlig for alle tilhørende tariffer og avgifter i forhold til internasjonale kjøp.

Vi anbefaler FedEx for internasjonale kjøp.

Vi vil ikke holdes ansvarlige for tap av internasjonale forsendelser som ikke sendes via FedEx

Alle bestillinger

Vi vil ikke holdes ansvarlige for stjålne eller tapte pakker, pakker sendt til feil adresse, eller for refusjon eller erstatning av pakker i disse scenariene. Vi er ikke ansvarlige for noen pakke(r) når den først er i hendene på frakttjenestene (FedEx).

Kunden vil være ansvarlig for omsending av enhver bestilling som returneres til oss på grunn av årsaker som utilstrekkelig adresse, feil adresse, uavhentet, osv. 

Bytte og retur

Målet vårt er at du skal være fornøyd med kjøpet ditt fra Habrok.

Vennligst varsle oss innen 15 dager.

Utvekslinger

Hvis du har kjøpt en vare fra habroksports.com og ønsker å bytte den til en annen farge, størrelse eller stil, kan du gjøre det ved å sende oss en e-post på sales@habroksports.com med bestillingsnummeret ditt og hva du trenger gjenstander byttet til. Vi vil sjekke om vi har de nødvendige varene dine og sender deg en returetikett via e-post. Bare send oss ​​tilbake varene, så sender vi den nye varen(e) ut når vi har mottatt og behandlet pakken din.

1- Varene skal være i original stand, ubrukt, uvasket, ubrukt, originale merker/etiketter og emballasje.

2 - BOGO-tilbud - Alle salg er endelige. Vi vil tillate bytte for størrelseskorreksjon. Kunden vil være ansvarlig for frakt.

3 – Internasjonale forsendelser er sluttsalg. Vi tilbyr ikke bytte eller retur.

Retur

Vare kjøpt fra Habrok må returneres i ny og ubrukt stand, uvasket, med originale merkelapper og emballasje.

Det er to alternativer for refusjonen.

  • Motta hele beløpet i form av et gavekort
  • Motta refusjon til den opprinnelige betalingsmåten din.

Send oss ​​en e-post til sales@habroksports.com med bestillingsnummeret ditt og varer som må returneres. Vi sender deg en returfraktetikett på e-post.

* Bare varer kjøpt direkte gjennom habroksports.com vil bli byttet eller returnert til det spesifikke stedet.

* Gjelder kun bestillinger som sendes innen USA

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account