FREE DOMESTIC SHIPPING FOR ORDERS OVER $150

Om oss

Reisen begynte på 1920-tallet med oldefaren, som startet produksjonen av sportsutstyr og utstyr i Sør-Asia og ble et av de beste produksjonsbedriftene i Pakistan. I løpet av fire generasjoner fortsatte selskapet å vokse til en av de ledende produsentene av sportsutstyr. I 1999 flyttet 3 brødre til USA sammen med foreldrene. Disse 3 brødrene relanserte og fornyet selskapet i 2016 og lanserte det i USA som Habrok Inc. som stammer fra norrøn mytologi som betyr "best of hawks" som representerer det beste av ting. Med denne historien har det bidratt til å forme dette selskapet til en ideologi som fremmer dedikasjon, ønske om å lykkes og drivkraft.

 

    Det er det Habrok har som mål å være med de nyeste teknologiene, designene og sikre at utstyret er laget med topp kvalitet. Habrok lager utstyret fra begynnelse til slutt. Vi er en del av strikkingen av stoffet i våre fabrikker, design av produktene våre og distribusjon og kundeservice. Habrok er der hvert steg på veien for å sikre at du alltid mottar produkter som oppfyller våre utmerkede standarder.

 

  Habrok er dedikert til å støtte drømmene til idrettsutøvere overalt gjennom rimelig kvalitetsutstyr slik at du kan fokusere på reisen din. 

 

 Lidenskap som driver

  "Når sannheten ikke brenner, så er det filosofi, når den brenner av varmen, blir den en lidenskap."

 

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account