BUY ONE GET ONE FREE SALE - STRIKING GEAR ONLY

HABROK CEO Intervju

, by Sal Sandal, 2 min reading time

Hvor lenge har Habrok
laget gis?

Min oldefar begynte å produsere fotballer for den britiske kolonisten i Sør-Asia (dagens Pakistan og India) og andre sportsutstyr på begynnelsen av 1900-tallet. Takket være rikelig bomullsproduksjon har tekstilindustrien eksplodert i Pakistan de siste tjue eller tretti årene. Gi-produksjonen har flyttet seg bort fra Kina og Brasil til Pakistan, og familien vår var blant de første som produserte jiu-jitsu-gis i Pakistan for mange år siden.

Du hadde nevnt for meg før historien din om å komme til USA. Har du noe imot å dele det med våre lesere?

Jeg er overbevist om at den amerikanske drømmen fortsatt er i live for de som er villige til å bøye seg ned og gripe den. Hvis du kan drømme det, kan du leve det. Jeg har alltid trodd på det. Habrok representerer den drømmen, den lidenskapen og ambisjonen. Da familien min migrerte hit tilbake i 1999, hadde vi bare $100 til navnet vårt og bodde i en bilgarasje med en familie på fem i California, to foreldre og to brødre. Habrok representerer mye mer enn et merke for meg og min familie. Da jeg vokste opp, har jeg alltid beundret vellykkede merker som Nike og Adidas. Historiene bak hvordan de startet er veldig inspirerende. Jeg skriver min egen historie nå. Hvem vet? En dag håper jeg du vil intervjue en annen gründer som ble inspirert av historien vår.

Hvorfor bestemte du deg for å
starte en amerikansk operasjon?

Vel, jeg tilbrakte hele barndommen min til jeg var 17 i Pakistan. Jeg vokste opp i en familie av produsenter av sportsutstyr. Faren min brukte selv hele livet, jeg tror han begynte å jobbe på farens fabrikk i en alder av 14 år, og lærte håndverket i virksomheten. Jeg pleide å tilbringe kveldene og fridagene mine fra skolen på kontoret hans med å lære og observere ham på fabrikken hans. Jeg har alltid lurt på når jeg vokste opp hvorfor eller hvorfor ingen starter sin egen merkevare i andre land. Når du vokser opp med alle forskjellige merker som produseres, blir du noe infundert og forelsket i dem. Så etter å ha tilbrakt over 18 år i USA, synes jeg det var på tide å leve ut barndomsdrømmen min og lansere vårt eget merke. Jeg visste akkurat der og da at hvis ikke nå, så aldri. Så i mars 2016 begynte vi å planlegge røttene til Habrok Inc. Til slutt, i mars 2017 lanserte vi merkevaren vår.

Hva er dine planer og mål for Habrok fremover?

Målene våre er å fortsette å tjene jiu-jitsu-fellesskapet med kvalitetsprodukter og design. Vi har noen veldig kule ting på gang som vi er begeistret for i 2018. Vi startet som et jiu-jitsu-merke, men vi planlegger å utvide omfanget vårt til MMA og treningsklær i årene som kommer.

Tags

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account