BUY ONE GET ONE FREE SALE - STRIKING GEAR ONLY

What Gear Do I Need for MMA Training? - Habrok

Hvilket utstyr trenger jeg for MMA-trening?

, by Sal Sandal, 5 min reading time

MMA er en flott måte å trene og lære selvforsvar på. Hvis du tenker på å bli med på et MMA-treningsstudio, må du ha treningsutstyr. Å ha riktig utstyr vil være nødvendig før du får lov til å trene på treningssenteret.

Utstyret er for din sikkerhet mens du trener. Riktig utstyr vil gjøre deg mer åpen for læring fordi du vil ha mindre frykt for å bli skadet.

 Det er alltid best å investere i godt utstyr som ikke blir revet i stykker under intens trening. Det er mye utstyr som trengs, og hvis du har et budsjett, må du skille mellom hva du trenger umiddelbart og hva som kan vente.

Ta en titt på det essensielle utstyret som er oppført her, slik at du kan få en bedre ide om hva du trenger for å komme i gang.

Shorts

MMA-shorts er avgjørende for treningen din, og dette er fordi de gir ubegrenset bevegelse. Å velge riktig par shorts for dine behov kan være litt utfordrende hvis du er nybegynner. Dette er fordi du kanskje ikke vet hva du skal se etter.

Du må kjøpe et par shorts som ikke vil revne under trening. Look-shorts som har justerbar midje. Sørg for at splittene er høye nok til at du kan bevege deg fritt og uten begrensninger.

Velg shorts som har lycra-fôr for å forhindre gnagsår og utslett. Shortsen din bør også være lett, slik at den er lett å vaske og tørke.

Habrok Transform 2.0-kampshortsene og Elite Grappling-shortsen er flotte for både kamp og trening. Du kan få et par av hver hvis du er en no-Gi fighter. Det er også bra for Gi-krigere som kanskje ønsker å bli litt mer komfortable fra tid til annen.

Hansker

Du kommer til å trenge minst tre par hansker. Det er lurt å kjøpe et par standard hansker som du kan bruke til trening for pute og bag.

Hansken du bruker til pad- og vesketrening kan ikke brukes til sparring, du trenger en lettere og mykere hanske. Hvis du planlegger å konkurrere, trenger du en MMA-hanske, den er mye mindre og brukes kun i konkurranser.

Centurian X MMA-hanskene solgt fra Habrok er et godt valg for konkurranser. Når du kommer forbi nybegynnerstadiet og inn på konkurransestadiet, trenger du et par av disse.

For trening på en tung bag bør du også bruke håndinnpakninger

Rash Guards

En utslettbeskyttelse er en av de essensielle delene du trenger for MMA-treningen. Dette er spesielt nyttig hvis du grappling. Utslettbeskyttere kommer i lange eller korte ermer. Et flott kortermet alternativ er Pugnator 2.0 Rash Guard fra Habrok.

Du trenger ikke kjøpe en Rash Guard med en gang. Du kan begynne med å bruke en t-skjorte, men til slutt må du bruke en utslettbeskyttelse for å beskytte overkroppen mot utslett, riper og kutt. Utslettbeskyttere vil også holde overkroppen din kjølig, da den hjelper til med å transportere bort svette.

Shin Guards

En leggbeskytter kan komme i to stiler. Noen vil bare dekke leggen og andre vil dekke leggen og toppen av foten. De er ikke bare for å beskytte leggen, de kan også beskytte beinene i foten din, basert på stilen.

Shin Guards gir også et beskyttende lag for det du sparker. Når du sparrer med en live partner vil dette beskytte dere begge mot skade. Centurian X Shin Guard fra Habrok er et rimelig valg som vil holde deg og den du sparer med trygge.

Hodeplagg

Det finnes mange typer hodeplagg, og du bør spørre instruktøren om hvilket hodeplagg som passer for deg. Hvis det får deg til å føle deg mer komfortabel, kan du få hodeplagg for hele ansiktet. Polstringen til dette utstyret går rundt hele hodet. Det skaper en sjal rundt ansiktet, haken og kinnene.

Dette er et godt valg for nybegynnere siden det vil få deg til å føle deg litt mer selvsikker, siden du ikke trenger å bekymre deg for å bli truffet i hodet Når du har utviklet litt mer ferdigheter og selvtillit, kan du begynne bruke en åpen ansiktshjelm.

Det mest populære hodeplagget er en hjelm med åpent ansikt. Den er polstret rundt hodet, men haken og ansiktet forblir åpne. Dette er et populært valg fordi det gjør pusten lettere. Hodeplagg er noe du må ha hvis du skal være sparring og i full kontakt eller semi-kontakt i en kamp.

Det er mange stiler av hver av disse hodeplaggene tilgjengelig. Fargen og stilen du velger er et spørsmål om personlig smak og handler om hva som får deg til å føle deg komfortabel.

Når du har trent en stund, vil du begynne å ha en mye bedre ide om hva du trenger.

Tannbeskyttere

Munnbeskyttere beskytter munnen og tennene dine mot skader. Dette utstyret er noe som ikke kan overses fordi når du begynner å sparre vil du bli truffet i munnen. Hendene dine er ikke nok til å beskytte deg i denne situasjonen.

Dette er et utstyr du ikke har råd til å spare på. Kjøp alltid det beste, selv om det er nybegynnerutstyr. Etter hvert som du går videre, må du oppgradere til dyrere munnbeskyttere.

Klar for handling

Nå som du kjenner alt MMA-utstyret du trenger, er du klar til å starte treningen. Det viktigste er å være trygg. Når du vet at du er beskyttet, vil det gjøre det lettere for deg å konsentrere deg og lære det du trenger.

I begynnelsen kan det hende du ikke får alt utstyret du trenger, men du bør få det viktigste. Sørg for å beskytte hodet, munnen, hendene og lysken fremfor alt annet.

Når du først går videre og blir mer involvert, trenger du sannsynligvis mer utstyr for å holde deg trygg under treningen.

Tags

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account