BUY ONE GET ONE FREE SALE - STRIKING GEAR ONLY

Vertically Integrated Gi Brand: A First in the World of Jiu-Jitsu - Habrok

Vertikalt integrert Gi-merke: En første i verden av Jiu-Jitsu

, by Sal Sandal, 1 min reading time

Som de fleste BJJ-utøvere vet, er det store flertallet av gis i verden produsert i Pakistan. Dette er ikke bare på grunn av den rike tekstilindustrien som eksisterer der, men også på grunn av den innenlandske innkjøp av bomullsavlinger av super høy kvalitet - og lavpris. I løpet av de siste tiårene kom alt dette sammen, noe som resulterte i et godt produksjonssenter for jiu-jitsu gis - og sportsutstyr generelt - i Pakistan.

Men det har alltid vært en kobling mellom produsentene (som i stor grad ikke nødvendigvis forstår jiu-jitsu-verdenen) og jiu-jitsu-industriens merkevarer (som har en intim forståelse av jiu-jitsu) jitsu-fellesskapet og idrettsutøvernes behov). Til nå har det aldri vært et virkelig vertikalt integrert gi-merke innen jiu-jitsu.

Skriv inn: Habrok Sport. Dette nye merket som nettopp har debutert er et resultat av en firegenerasjons familieproduksjonsvirksomhet i Pakistan, og tre amerikanskoppvokste brødre som utgjør dens fjerde generasjon, som har overtatt familiens fabrikkaktiviteter hjemme mens de utvikler sine egne eget merke for jiu-jitsu-fellesskapet. Med mange års spesialisert produksjonserfaring, er Habrok klar til å bringe en viss ekspertise til deres nye merkevaretilbud som ingen andre merker har vært i stand til å integrere. Produktutviklingsprosessen deres er lang og undersøkende, og den direkte karakteren av informasjonsflyten deres - fra forbruker til fabrikk og tilbake - er enestående, noe som tillater det høyeste nivået av perfeksjonisme.

Vi gleder oss til å se hva Habrok har i vente.

http://jitsmagazine.com/

Tags

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account