HABROK BJJ GI ANMELDELSE

Habrok prøver å ta gi-markedet med storm og legger produkttilbudet sitt til det allerede enorme utstyrsmarkedet som er tilgjengelig for jiu jitsu-utøvere. De er sikre på produktlinjene sine og sendte inn sin nylige utgivelse, Habrok Tatica 2.0 for gjennomgang. Jeg brukte denne gi-en i over 3 måneder for å fastslå kvaliteten, levetiden og rullende ytelsen, sjekk ut anmeldelsen min.

Bekjentgjørelser

Denne Gi ble sendt til meg gratis (via gireviews.net) for vurdering. Jeg har aldri jobbet med eller for Habrok.

Innledning

Jeg har gjennomgått dusinvis av gis. Det skal mye til for å imponere meg ettersom de fleste av disse produktene er laget av de samme hendene i de samme pakistanske fabrikkene. Jeg ser på faktorer som passform, uvanlige designpunkter, stoffkvalitet og andre spesifikke funksjoner for å finne ut om jeg liker en gi eller ikke. En gi kan være helt bra og likevel ikke imponere meg...

Habrok fremholder seg selv som en annen type merkevare. 4 generasjoner gi-produsenter. Nyskapende. De er stolte av arbeidet sitt, og det viser.

Habrok Tatica 2.0 hadde noen imponerende funksjoner. Passformen er grei, utseendet er skarpt, og stoffet er denne gi-ens sterke side.

https://gireviews.net/will-will-habrok-habrok-sports-tatica-2-0-review/

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post