Habrok BJJ GI anmeldelse | Kvinne Kutt

Denne gi-en holder det enkelt, holder frills til et minimum og holder seg til grunnleggende rosa detaljer (men det er også et alternativ for lilla). Foreløpig kommer denne gi bare i hvitt, og selv om den ser bra ut, vil jeg gjerne se et blått og svart alternativ i fremtiden. Materialet er litt stivt, og spesielt buksene føles nesten papiraktige, men jeg antar at dette vil endre seg med slitasje. Jeg fikk ikke inntrykk av at de ville være for enkle å rive til tross for gi-ens superlette følelse. Jeg var glad for å se et silkeaktig "rashguard"-lag rundt det indre skulderområdet, noe som definitivt ville gjøre ting mer behagelig for idrettsutøvere som foretrekker å bruke tanktopp eller sports-BH  under gis.

Jeg liker virkelig hvordan denne gi-en passer meg. Det føles ikke klumpete i det hele tatt, men det får meg heller ikke til å føle meg begrenset. Den forfengelige siden av meg var også fornøyd med hvordan det ser ut fra siden. Jeg har en stor byste, så jeg har ganske godt akseptert at de fleste gis kommer til å få meg til å se tyngre ut enn jeg er, men denne overrasket meg med en slankere passform som nesten så skreddersydd ut til meg Kroppstype. Jeg kan ikke si sikkert om andre kvinner kan ha den samme opplevelsen, men jeg er veldig fornøyd med det.

Fordi jeg ikke hadde sett noen andre kvinnelige bjj-idrettsutøvere som hadde på seg Habrok gis, var jeg litt bekymret for at buksene ville passe mer som de var designet for menn. Jeg ble positivt overrasket over å finne at akkurat som jakken, var buksene definitivt med den kvinnelige formen i tankene. De kommer opp til det perfekte stedet på midjen min, og jeg føler ikke at jeg trenger å bekymre meg for at lagkameratene mine ved et uhell kommer i luften.

Jeg brukte denne gi-en til undervisningen i løpet av noen måneder for å teste ut holdbarheten og følelsen. Jeg var litt bekymret for at buksene ikke skulle holde seg, men de viste ingen tydelige tegn på slitasje. Den "skreddersydde" passformen som jeg nevnte ovenfor hindret ikke bevegelsen min i det hele tatt, og jeg var i stand til å utføre hver teknikk jeg ville uten problemer.

Jeg oppdaget også at denne lette-gi-en var flott for trening i varme og fuktige omgivelser. Mesteparten av treningen min med denne gi-en skjedde i et treningsstudio uten luftkondisjonering i løpet av en tåkete sommer, og selv om ingen gi er nødvendigvis komfortabel når du trener intenst i den typen varme, var ikke på langt nær så tung som lagkameratene mine. Det endte opp med å bli min foretrukne gi når jeg visste at været kom til å bli supervarmt.

De knallrosa detaljene så ut til å blekne litt siden jeg først tok gi-en ut av esken, men ingenting utover det jeg hadde forventet etter måneder med bruk og vask. Jeg kunne ikke finne noen tråder som hadde løsnet, og ingen av lappene som ble sydd på så ut som de skulle løsne.

Det eneste virkelige problemet jeg hadde med denne gi-en er den samme som jeg har med alle andre hvite gi-er: den blir raskt skitten. Dagene jeg ikke fikk sjansen til å ta av meg sminken før trening var tydelige, og jakkeslaget er litt flekkete av lagkameratenes forsøk på å kvele meg. Det er også et par milde flekker på baksiden av kragen der det fargede håret mitt satte sine spor. Igjen, ingenting av dette er uventet, men gitt at Habrok foreløpig kun tilbyr denne gi-en i hvitt, tror jeg å komme ut med en svart modell vil være fordelaktig for kvinner som ikke vil at skjønnhetsvanene deres misfarger gis-en deres.

Avsluttende tanker

Jeg vil åpent og entusiastisk anbefale denne gi-en til enhver kvinnelig jiu-jitsu-utøver. Til $105 er det et flott produkt for prisen, og det vant meg virkelig med det faktum at det faktisk passer som det var designet for en kvinnes kropp .Selv om den er lett, har holdbarheten ikke sviktet meg ennå, og det faktum at den er en hvit gi og derfor tiltrekker seg flekker kan lett overses til fordel for alle tingene jeg liker med den hvis du vil for å kjøpe det til deg selv eller sjekk ut Habroks andre gis.

 

https://gireviews.net/gi-review-preview-habrok-tatica-leve-womens-gi/

.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post