BUY ONE GET ONE FREE SALE - STRIKING GEAR ONLY

HABROK GI REVIEW | JiuJitsu Magazine - Habrok

HABROK GI ANMELDELSE | JiuJitsu Magazine

, by Sal Sandal, 5 min reading time

Habroks Tactica Leve

Det er ingen hemmelighet at det meste av verdens gis er laget i Pakistan. Mange fabrikker produserer gis for ulike merker laget etter kundens spesifikasjoner. Kundene deres er selskapene som selger denne gis under deres merkenavn. Bortsett fra noen av de større selskapene, vil disse mindre merkene ofte ha svært lite å si om de faktiske prosessene som er på plass under produksjonen. Habrok er et selskap som ble lansert i USA i fjor; eieren Sal Sandal er imidlertid en amerikaner hvis familie faktisk eier sitt eget produksjonsanlegg i Pakistan. Han er i stand til å kommunisere bedre enn noen direkte med fabrikken sin om de spesifikke behovene til jiu-jitsu-utøvere her i USA og i utlandet på grunn av denne direkte forbindelsen. Denne måneden vurderer vi en av Habroks mest populære gis, Tactica Leve. Det er en lett gi designet for både trening og konkurranse. La oss sjekke det ut.

Jakken

Tactica Leve-jakken er laget av en 350 GSM perlevevd. En av fordelene med å eie sin egen fabrikk er å kunne kontrollere noen av de finere detaljene, som typen tråd som brukes til å lage vevingen. Perlevevingen på Tactica Leve bruker en tråd som er tynnere enn de fleste andre gis. Så, hva dette betyr er at for å produsere en full yard med materiale, brukes mindre tråd. Lengden kan være den samme, men volumet av materialet som brukes er mindre. Dette resulterer i et lettere, tynnere følelsesmateriale. Et annet trinn i produksjonsprosessen som brukes av Habrok er oppvarmingsprosessen. To ganger er materialet i hovedsak overopphetet og avkjølt for å hjelpe til med å forhåndskrympe gi, på den måten krymper det ferdige produktet du får svært lite etter at du har vasket det. Jakken har mange av de andre bemerkelsesverdige egenskapene vi har ventet på i en god gi, kjølende materiale langs skuldrene, trippel-sting i skinnene, myk tape langs mansjettene, forsterkningsmateriale på kritiske områder og en EVA-skumkrage . Når det gjelder stil, har Tactica Leve et relativt rent design med kun to Habrok-lapper langs skuldrene og en liten lapp på enden av jakkeslaget.

Buksene

Buksene på Tactica Leve er 100 % ripstop-materiale i bomull. Sidene som snoren kommer ut av er forsterket med tilleggsmateriale, det samme er kneputeområdene. Kilen er fin og romslig uten å være posete. Snøringen med ledning holdes på plass av fire belteløkker langs forkanten. Tactica Leve er kun tilgjengelig i hvitt og har kontrastsømmer. Som med jakken er alle de kritiske sømmene trippelsydde for styrke og holdbarhet. Det er to Habrok merkelapper, en på hver side, som går vertikalt på låret. Det er også en liten lapp på høyre hofte.

Fit and Feel

A2 jeg testet vil bli beskrevet som "romslig". Når man sammenligner med andre A2-er jeg har testet, er Tactica Leve litt bredere i brystet og litt kortere i ermelengden. Ingen klager her siden jeg ikke har veldig lange armer, så passformen var veldig fin. Bukselengde og -bredde var akkurat på linje med de fleste andre A2-er jeg har testet. Du kan sjekke alle målene i diagrammet. Etter tre

vasker krympen var veldig minimal. Jakkematerialet har en lett og myk følelse. Ingen hindring i snittet på buksen heller. Jeg kunne gjøre air squats i flere dager eller spille en sprø åpen vakt uten å bekymre meg om buksene mine skulle revne eller komme i veien. Gi-en er tilgjengelig i seks forskjellige størrelser, A0 til A5, og et komplett størrelseskart finner du på nettsiden deres.

Ruller inn

All den imponerende statistikken eller funksjonene betyr ingenting hvis en gi ikke føles bra når du ruller i den. Etter min mening er målet for en god gi når du ruller og den ikke er på tankene dine. Det var tilfellet med Tactica Leve. Bare én gang ble jeg minnet på at jeg hadde på meg en gi, men jeg kommer til det om et minutt. Jeg testet denne gi-en i løpet av desember måned, og her i SoCal var det ganske varmt i år. Det var noen 80 og 90 graders dager. Lettheten til denne gi-en kom godt med på de varme dagene. Kragene er litt stivere enn de fleste, men det er bra, siden det gjør det litt vanskeligere for motstanderen å gripe tak i. Den eneste gangen jeg ble påminnet om gi var da jeg ble tatt med en jakkeslagskveler. Treningspartneren min hadde sluppet den rundt ryggen uten at jeg var klar over det. Etter ytterligere inspeksjon la jeg merke til at fargelengden på denne gien er litt lengre enn de fleste. Det er ingen unnskyldning for dårlig forsvar, bare vær forsiktig. Alt i alt er gi-en en stor tomler opp.

Konklusjon

Det er vanskelig å innovere i disse dager på gi-markedet, siden det er mange gode selskaper der ute som lager gode gis til en rimelig pris. Habrok Tactica Leve faller definitivt i den kategorien. Veldig bra gi, lett, holdbar under testing, har alle de grunnleggende funksjonene, og er priset til $139,90 på nettsiden deres. Dette er typen gi som over tid lett kan bli vår favoritt. For et nytt selskap å komme ut med et så solid produkt ut av porten, skulle du tro at de har gjort dette en stund, og det viser seg at de har gjort det. Det faktum viser med Tactica Leve.

 

 

https://jiujitsumag.com/2018/02/21/habroks-tactica-leve/

.

Tags

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account