BJJ GI KJØPERVEILEDNING - HABROK

Type vev i BJJ GI-er – hvorfor du bør kjøpe Habrok BJJ Gi.

De 4 vanligste BJJ Gi-vevene og hvilken BJJ Gi-vev er best?

Du kan fortelle mye om et stoff når du vet konstruksjonen til vevingen som ble brukt til å konstruere det. BJJ gis identifiseres oftest ved deres vekt i gram, som er vekten av stoffet i gram per kvadratmeter (gsm). Vekten på stoffet er en viktig indikator på den generelle kvaliteten på strikket og gjenspeiler ofte styrken, kvaliteten og holdbarheten til et stoff.

Men stoffvekten alene forteller ikke hele historien om stoffets kvaliteter; både hvordan et stoff er vevd og hvordan stoffet herdes spiller en avgjørende rolle i å bestemme hvordan gi-en din vil ha på seg.

Type BJJ Gi Weaves

Single Weave:

Tradisjonelt bruker de fleste Gi-produsenter enkeltveving siden det er den billigste og dermed mest kostnadseffektive vevingen å produsere i bulk. Disse lette gi-ene er billige, men har en tendens til å ikke vare særlig lenge.

Perlevev:

Perlevev er den vanligste vevfamilien som brukes til BJJ Gis. Den er sterk og veldig slitesterk. Vi bruker denne teknologien i 3 kategorier 

Leve Series:

Leve-serien er vår letteste vev på 350 g/m2. Denne pustende gi-en tilbyr enorm komfort og god holdbarhet.

Tatica-serien

Vår Tatica lette perlevev er et utmerket valg for konkurranser. Med en vekt på 450 g/m2 tilbyr denne vevingen uovertruffen styrke uten å gå på akkord med vekten.

Pugnator-serien:

Pugnator-serien bruker vår Tatica Pearl Weave i kombinasjon med vår CoolPearl liner. Kombinasjonen resulterer i en lett gi som tilbyr kompromissløs komfort. Pugnator-serien er tilgjengelig med en rekke visuelt slående illustrasjoner permanent påført ved hjelp av sublimeringsteknologi.

Dragevev

Denne eksklusive veven er fortsatt under utvikling. Kom tilbake senere for oppdateringer!

Dobbelt vev

I mange år tidligere var dobbeltveving det eneste reelle alternativet til en enkeltveving. Disse stoffene starter vanligvis rundt 700 g/m2 og er sterke, tunge og har dårlig pusteevne. Moderne perlevev gir de fleste fordelene med dobbelveving, men uten den ekstra bulk og ubehag.

Rip-Stop-vev

Ripstop er det sterkeste og mest slitesterke stoffet som er tilgjengelig for BJJ Gi-bukser. Dette stoffet utmerker seg med akkurat det navnet antyder: det forhindrer rifter og rifter!

 

BJJ GI-stoffbehandling: Hva er grått stoff?

Det er mer til prosessen med å produsere stoff enn vekten og vevingen. Før kluten går gjennom en herdeprosess er den kjent som "grå stoff" eller råstoff. Flertallet av BJJ Gis, uavhengig av merke, går ikke gjennom en herdeprosess, foruten bleking, før de leveres til forbrukeren.

Hvis du noen gang har lurt på hvorfor din dyre, splitter nye Gi nettopp krympet, er det mest sannsynlig på grunn av at stoffet har blitt levert til deg som uferdig "grå stoff!"

Hos Habrok går Gi'ene våre gjennom ytterligere trinn for å sikre at det endelige stoffet er fullstendig herdet, en prosess som kalles sanforisering. Denne prosessen betyr at hver Gi er både forhåndskrympet og bleket to ganger før vi går gjennom vår eksklusive behandlingsprosess som vi har mestret over tid.

Hvis du enkelt legger vekt og vev, forteller bare en del av historien - behandlingen som det grå stoffet går gjennom, dikterer til slutt den generelle styrken, holdbarheten, krympingen og kvaliteten til Gi.

BJJ GI Farge:

Du kan kjøpe en GI i alle farger i disse dager. Hos Habrok er vi stolte av å innovere fargeprosessen vår for å gi kundene våre de siste trendene.

De tradisjonelle fargene er "Hvit, Kongeblå & Svart" Vær oppmerksom på at hvis du konkurrerer i IBJJF-turneringer, er kun tradisjonelle farger tillatt 

 

BJJ GI-vedlikehold

På grunn av grapplingens natur og sykdommene som kan komme fra nærkontakt mellom jagerfly. Gi må vanligvis vaskes etter hver time.

Våre Gi-er er laget av 100 % bomull (PreShrunk Twice), må vaskes i kaldt vann og lufttørke for å unngå krymping.

Habrok bruker anti-bakteriell og anti-lukt-teknologi for alle våre Gi-er.

BJJ GI-størrelse og passform

BJJ Gi-størrelser varierer fra merke til merke. De fleste merker outsourcer sin produksjon og bruker ofte ikke egne dimensjoner; de er avhengige av fabrikken de har outsourcet produksjonen for å gi malen og størrelsen deres. 

Habrok gis bruker imidlertid vår "Ergonomic Fit"-størrelse, noe som betyr at din nye gi vil passe perfekt og gi den ultimate rulleopplevelsen.

3 - Vekt 

Det viktigste aspektet ved Gi er vevingen. Men hos Habrok har våre år med utvikling og perfeksjon av vevingene ført til at vi tror at den mest avgjørende delen av materialet ikke bare er vevingen. Det er prosessen som stoffet behandles gjennom.

Vekt - Lette Gi-er er utmerket for trening i varme værforhold. Lette Gi-er er det foretrukne valget av mange profesjonelle idrettsutøvere nå i konkurranse.

 

Habrok Jiu Jitsu Gi-størrelser

HVORDAN FINNER DU RIKTIG BJJ GI-STØRRELSE FOR DEG

Den viktigste delen ved å velge Gi er å finne passformen som passer din kropp og rullestil. Husk hvordan vekten og vevingen påvirker den overordnede passformen. Å velge Gi som er konstruert med ergonomi av menneskekroppen og sporten er avgjørende for topp ytelse og komfort. Å ha den riktige passformen er nyttig når du utfører essensielle choker, og bruker Gi som en utvidelse for å sende motstanderen din.

Å ha riktig lengde i armer og ben er også et viktig aspekt å huske på. Lengde er avgjørende når du velger passform, for lang eller for kort anses som ulovlig i henhold til IBJJFs retningslinjer.

Så hvordan velger du riktig størrelse? Vel, det er derfor våre Jiu Jitsu Gi-er er designet for moderne BJJ-utøvere og tilbyr en "moderne passform" perfekt for trening og konkurranser. I motsetning til eldre kutt er de verken posete eller løse.

Habrok tilbyr et bredt spekter av størrelser fra A00 til A5, pluss en rekke størrelser for de med lange lemmer (L), kraftige kropper (H) og kvinner (F).

Størrelse Vekt Høyde
K000 38lbs - 40lbs >44"
K00 40lbs - 50lbs 44" - 48"
K0 50lbs - 60lbs 48" - 51"
K1 60lbs - 80lbs 51" - 53"
K2 80lbs - 95lbs 53" - 57"
K3 95lbs - 110lbs 4'7" - 5'
A00 >105lbs >5'
A0 <125lbs <5'4"
A1 125lbs - 155lbs 5'4" - 5'8"
A1L 125lbs - 155lbs 5'9 - 5'11
A1H 155lbs - 170lbs 5'4'' - 5'8''
A2 156lbs - 180lbs 5'8" - 5'11"
A2L 156lbs - 180lbs 5'10" - 6'1"
A2H 180lbs - 200lbs 5'8 - 5'11
A3 181lbs - 210lbs 5'11" - 6'2"
A3L 181lbs - 220lbs 6' - 6'3
A3H 210lbs - 225lbs 5'11 - 6'2"
A4 210lbs - 245lbs 6'2" - 6'4"
A5 >245lbs  >6'4"
F0 86lbs - 97lbs 4'7" 5'1"
F1 97lbs - 117lbs 5'1" - 5'3"
F2 117lbs - 143lbs 5'3" - 5'7"
F3 144lbs - 165lbs 5'8" - 5'11"
F4 165lbs - 185lbs 5'11" - 6'3"

  

 

Ta en titt på teknologisiden vår for å finne ut mer om hva som gjør HABROK forskjell fra andre merker

.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post