Velkommen Calvin Kattar til Habrok Team

Vi er begeistret over å kunngjøre signeringen av en av de mest elitekjemperne innen blandet kampsport i dag, UFC-stjernen Calvin Kattar. «The Boston finisher» fanget oppmerksomheten vår tidlig i sin UFC-karriere, og viste en perfekt bokseteknikk og viljen til å tilpasse stilen for å passe motstanderen bedre.

Her på Habrok tror vi at tilpasning og å følge intuisjonen din, selv i de store øyeblikkene, er en viktig del av livet. Kattars omfavnelse av grind, av "I'll fight any"-tankegangen, har gjort ham til et fantastisk tilskudd til Habrok Team. Å forsyne denne fremtidige mesteren med MMA-utstyr på høyt nivå med treningsutstyr på markedet, er en stor stolthet for oss.

Det grunnleggende innen boksing, et stikk, en 1-2, en blykrok til leveren, har vært stifter i sporten i hundrevis av år. Pugilister i bokseringen leverer skarpe og velstrukturerte slag som opprettholder forsvar og utholdenhet og leverer fart og kraft. Da mixed martial arts ble til, på begynnelsen av 90-tallet, var denne skarpe teknikken ingen steder å se.

Samarbeid med en fighter som Calvin er en av våre stolteste milepæler i selskapet, vi tror vi kan tilby ham alt han trenger for å nå toppen av Vi ønsker ham lykke til i hans kommende kamp med Max Holloway og kan ikke vent å se hvilke spennende ting han har i vente for oss i 2021.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post