BUY ONE GET ONE FREE SALE - STRIKING GEAR ONLY

Welcome Calvin Kattar to Habrok Team - Habrok

Velkommen Calvin Kattar til Habrok Team

, by Sal Sandal, 1 min reading time

Vi er begeistret over å kunngjøre signeringen av en av de mest elitekjemperne innen blandet kampsport i dag, UFC-stjernen Calvin Kattar. «The Boston finisher» fanget oppmerksomheten vår tidlig i sin UFC-karriere, og viste en perfekt bokseteknikk og viljen til å tilpasse stilen for å passe motstanderen bedre.

Her på Habrok tror vi at tilpasning og å følge intuisjonen din, selv i de store øyeblikkene, er en viktig del av livet. Kattars omfavnelse av grind, av "I'll fight any"-tankegangen, har gjort ham til et fantastisk tilskudd til Habrok Team. Å forsyne denne fremtidige mesteren med MMA-utstyr på høyt nivå med treningsutstyr på markedet, er en stor stolthet for oss.

Det grunnleggende innen boksing, et stikk, en 1-2, en blykrok til leveren, har vært stifter i sporten i hundrevis av år. Pugilister i bokseringen leverer skarpe og velstrukturerte slag som opprettholder forsvar og utholdenhet og leverer fart og kraft. Da mixed martial arts ble til, på begynnelsen av 90-tallet, var denne skarpe teknikken ingen steder å se.

Samarbeid med en fighter som Calvin er en av våre stolteste milepæler i selskapet, vi tror vi kan tilby ham alt han trenger for å nå toppen av Vi ønsker ham lykke til i hans kommende kamp med Max Holloway og kan ikke vent å se hvilke spennende ting han har i vente for oss i 2021.

Tags

Leave a comment

Leave a comment


Blog posts

Footer image

© 2024 Habrok, Powered by Shopify

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account